AKTUELNO

Bili su zaprepašćeni prizorom.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na narednom snimku zadrugari su mogli videti vrelu akciju Suzane Perović i Mikija Đuričića. Podsetimo, Perovićeva je nedeljama unazad demantovala da je imala s*ks sa Đuričićem, a sada je isplivao dokaz.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je gledala ovaj snimak Suzani su oči bile pune suza, zajapurila se u licu, pa je samo izustila:

Nećete me čuti - odgovorila je kratko.
Ovo je meni sramota za ozbiljnu ženu. Kažu da je udata žena, ovo je gledala njena porodica - prokomentarisala je Marija Kulić, dok su pojedini zadrugari stavili ruku na usta i zaprepastili se.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata Đurković ovo nije želela da komentariše, ali zato Zorica Marković nije štedela reči za svoju cimerku.

Imala sam utisak da laže. Nije mi jasno zašto nije rekla da je imala s*ks. Ovde se svaki šapat vidi. Nije sramota što je to uradila, sramota je što je to slagala - prokomentarisala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

To jedino mogu da opravdam ako je ljubav, ali da si uradila si lošu stvar, uradila si. Uradila si za sebe, nosi svoj krst. Ali trebala si da kažeš da si to uradila iz ljubavi - dao je svoj sud Lepi Mića.
Ovo je samo iz ljubavi i ništa drugo. Nije odvratno ako se dvoje ljudi zaista vole. Nije to laž kao laž, mi smo to hteli da bude samo naše - priznala je ipak Suzana nakon osuda svojih rijaliti cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DO JUČE JE OVO RADIO NJEN BIVŠI MUŽ! Ljuba Pantović zasukala rukave, uzela lopatu u ruke i očistila celu ŠTALU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'