AKTUELNO

Aleksandra Subotić napravila je veoma zanimljiv izraz lica kada je čula pitanje koje je dobila Ana Korać!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Korać dobila je tokom noći pitanje koje je izazvalo veliku pažnju svih ukućana, a kada je čula o čemu se radi, Aleksandra Subotić je napravila veoma zanimljiv izraz lica. Naime, gledaoci su primetili kako je Ana rekla da ona nije kriva što su joj svi prijatelji bogataši, kao i da nije kriva što je gomila tih istih ljudi široj javnosti poznata po "druženju" sa mladim devojkama, da priča i da je neko progoni, a da je sama prošle godine rekla kako joj je automobil kupio njen dečko.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su rekli Ani i da joj je pušten video-klip u kom tom istom navodnom "progonitelju" umiljato priča da joj nedostaje. Takođe, publika je u pitanju navela i kako je Ana izjavila da njoj nisu zapalili skupoceni automobil, kao i da odlično zna kome je to učinjeno. Gledaoci su kroz pitanje podsetili Anu i da je pričala kako su joj greškom zabranili ulazak u Crnu Goru, ali i da joj je ukraden i broj sa kog su poslate problematične poruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto tako, publika je podsetila Anu da je govorila i kako nije živela sa Minom Vrbaški, koja je priznala svoju prošlost, ali i da je pričala o svom bahatom letovanju. Zar joj se ne čini da se upetljala u svoje laži i da je sve ovo previše slučajnosti, bilo je pitanje za Koraćevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče tog auta, ja to nikada nisam izjavila, niti su meni zapalili, niti je bio kod mene. Imaju sve zapisano gde, šta i kako. Što se tiče prijatelja, moji prijatelji se ne eksponiraju javno. Ti što se predstavljaju, niti su moji momci, niti su moji prijatelji. Ti lažni milioneri mogu tako da se predstavljaju. Ulazak u Crnu Goru, za to nisam rekla da je bila greška. Ja nisam bila tamo kada se to desilo. Ja više ne koristim taj telefon, niti sam ga koristila. Karlo je bio moj momak, kada sam rekla da nije? Karlo je bio moj dečko! Glupo je da se o tim stvarima priča u rijalitiju. Ovde pričam o dešavanjima u Zadruzi. Za Minu, ja sam objasnila milion puta tu situaciju. I ona je imala svoj stan i ja sam imala svoj stan. Kakve veze ima to letovanje, ja mogu da idem i na Mars! Šta je ljudima problem? Ovde je najveći problem što sam ja ušla u priču sa Davidom. Može da priča bilo ko šta hoće! - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da je dosta stvari nabrojano iz Aninog i mog razgovora. Ona je meni tada rekla da je broj ukraden. Što se tiče auta, tada sam joj rekla da pazi šta priča. Taj auto je najveća k*rva u Beogradu! Nema ko taj auto nije vozio. Nisam ga vozila ja i taj ko ima veze sa vlasnikom auta - pričala je Ljuba.
Zna li neko od vas ko je vlasnik auta? - upitao je Milan Milošević.
Filip Mijatov - rekla je Aleksandra Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle sezone je meni Ana pričala o Filipu i tom autu. Ona mi je rekla da je sedela u salonu i da je gledala kako taj auto odlazi u vazduh. Kada sam izašao iz prve 'Zadruge', sreo sam gospodina koji mi je rekao: "Ja sam drug od Ane Korać, ja sam taj Filip. Da li možeš da mi daš njen broj telefona?". Ja mu nisam dao tada broj. On je meni posle pisao na Instagramu i dao mi je svoj auto u kom sam uradio neke slike sa Zerinom - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana vozi skupa kola, ide na skupa putovanja... A znamo da zvanično ništa ne radi. Iz onog klipa sam videla da se pojavljuju svi oni muškarci o kojima se priča da su sponzori takvim devojkama. Ona nije priznala! - umešala se Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'