separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NEĆU DA TI LUPAM KAMATU, SPREMI PARE! Uživo u radio Amneziju uključio se Zolin prijatelj, ali i šef zalagaonice iz Niša! (VIDEO)


Ono što je on rekao šokiraće vas!


Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su žestoko zaratili onog trenutka kada je Kulićeva primetila da di-džej ne gaji emocije prema njoj kao što ona gaji prema njemu. Od tog momenta Miljana je shvatila da je Zola bio sa njom samo zarad novca kojim bi otplatio dugove koje ima. 

Autor: TvPink Printscreen

Tokom današnje emisije na radiju Amnezija je i ova tema došla na repertoar, a u emisiju se uključio Zolin prijatelj, a potom i šef zalagaonice u Nišu, čiji je glas imitirao Marko Petrušević Petrući. 

Pao mi je mrak na oči kad sam video ovog malog, debelog. Nemoj da glumiš, izbori se do kraja, isključivo zbog Miljane, ona je dobra duša. Neću da ti lupam kamatu. Mene ne možeš da foliraš s*o mala. Spremi pare. Nemoj da mi bežiš, naći ću te. Pozdrav za Miljanicu - pričao je Petrući, a nakon toga se oglasio i šef zalagaonice: 

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam Željko Đurić, šef zalagaonice iz Niša. Lazar meni duguje pare. Ja ne želim da se dečko traumira. Vratiću im i televizor i laptop, dobiće i poklon od mene - pričao je Petrući kao šef zalagaonice.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti