AKTUELNO

Zbog reči Miljkovićeve Stanija u velikoj nedoumici.

Eleonora Miljković i Stanija Dobrojević su pre nekoliko večeri ušle u žestok konflikt i to zbog toga što je Dobrojevićeva otkrila da je lepa Makedonka pisala poruke Vladimiru Tomoviću.

Zbog toga joj je Stanija uputila niz uvreda, a tokom emisije radija Amnezija, njih dve su rešile da porazgovaraju i otvore karte jedna drugoj. Dobrojevićevu je interesovalo zbog čega i kada je Eleonora slala poruke njenom tadašnjem dečku.

Foto: TvPink Printscreen

Možda je on mene izmanipulisao. Čekaj, hoćeš li ti da porekneš da si mu pisala. Prva si mu pisala na stori, nešto "Hahaha". Onda je bila ona frka sa Slobom - pričala je Stanija.
Šta bih ja mogla da mu pišem? Nisam ja pisala. Pokazaću ti, nemam problem. Rekla sam da mi je simpatičan, ali ne i da bih bila sa njom - odgovorila joj je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

U život mogu da se zakunem da si mu prva pisala i da te je on blokirao. On ako je nešto kriv, ja ga ostavljam u sekundi. Ja verujem više Vladimiru, jer si ti ispala ološ u pojedinim situacijama. Zašto mi ne pomogneš da raskinem - rekla je Stanija.
Ja volim kada žena ženi pomogne. On je mene tim gestom kupio, možda me je izmanipulisao - zaključila je Stanija, a njih dve su se na kraju razgovora zagrlile.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'