separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

GMIZAVCU, NEĆE TE NIJEDNA DEVOJKA! Nakon Borinih provokacija upućenih Brendonu, on mu se UNEO U LICE, obezbeđenje reagovalo! (VIDEO)


Radonić ne može da mu oprosti što ga je uvredio okrivivši ga za gubitak u muško-ženskom obračunu.


Bora Santana je kivan na Branislava Radonića Brendona jer je on sporo duvao balone i njegovom krivicom je muški deo zadrugara izgubio u današnjem izazovu Velikog šefa. Tokom dana, Bora je provocirao Brendona zbog ovoga, a on mu je uzvratio žestokim uvredama. 

Autor: TvPink Printscreen

Tražiš gledanost preko mene. Džibrano, je l' ti stalo do kadra? Džukelo odj*ebi od mene. Tražiš kadar - vikao je Brendon.
Videćeš šta ću da ti uradim. Videćeš šta je kadar - uzvratio mu je Bora. 
Šta je poenta tvog postojanja? Šta, povređen si što si dobio smanjenje honorara zbog Karađorđa. Globoderu ne možeš da me uvrediš. Šta hoćeš, gmizavcu neuredni - nastavljao je Brendon.  

Autor: TvPink Printscreen

Toma Panić se umešao u njihovu raspravu i sklonio Boru od Brendona kako ne bi ušli u veći konflikt, a onda je Brendon nastavio da ga vređa. 

Bacaš mi hranu, pederašu, ne možeš da me uvrediš. Nađi stub i kamen pa se njima obraćaj. Ti nisi imao s*ks dve godine, neće te nijedna devojka - vređao je Brendon Boru. 
Od 14. godine ti ne znaš koji si pol. Uništile su te uspomene - uzvratio mu je Santana. 

Autor: TvPink Printscreen

Bora je otišao u sobu kako bi mu bacio kafu i uništio garderobu, a za njim je krenuo i Brendon. Obezbeđenje se brzinom munje stvorilo u spavaćoj sobi i držalo situaciju pod kontrolom.  

Kako je izgledala ova žestoka rasprava, pogledajte u nastavku.  

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti