separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Ti si jedna mala kur*etina koja obleće oko zauzetih muškaraca! Stanija pred svima otkrila da je ELEONORA SLALA PORUKE VLADIMIRU, zadrugari zatečeni kad su čuli ŠTA MU JE NAPISALA! (VIDEO)


Nikad teže uvrede!


Zadrugarka Eleonora Miljković flertovala je sa Slobodanom Radanovićem nakon napuštanja Zadruge, a u nekoliko navrata je spomenula i da joj je reper Vladan Vojnović Vojke izuzetno simpatičan.

Ona je posle izvesnog vremena stupila u kontakt i sa manekenom Markom Markovićem, a njih dvoje nisu krili da gaje emocije jedno prema drugom, a to je i bio razlog zbog kog je raskinuo vezu sa Minom Vrbaški.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, niko nije očekivao da će Stanija Dobrojević vidno ogorčena napraviti haos u Beloj kući, jer joj je bivši dečko Vladimir Tomović preneo da mu je slala poruke čim je napustila imanje.

Mogu sa par rečenica da te ukopam ovde, nemoj da mi se praviš ovde fina i poštena - počela je Stanija.
Stanija ovde priča Luni o moralu, a onda u hotelu Kristijanu skače gola sa tangama, masira ga. I ti ćeš nekome da pričaš da li treba transparentno ili ne. Ti nemaš pravo na to - rekla je Eleonora.

Autor: TvPink Printscreen

Ne znam gde su je našli i sa kojim razlogom je ušla ovde, spominjala je Vojketa, pa joj se sviđa Tomović, pa Sloba na žurci. Sve znam. To što Luna priča, u pravu je za sve. Izvukli su te odavde, pa si letela kod Slobe na nastup, e sad si se vratila ovde da se opereš! Ja jesam pravila šou sa Filipom, ali nisam došla da prosipam priču i da se pravim fina i poštena. Ova devojčica ovde glumi poštenje. Krenula je po separeima, sa društvom. Znam za svaku njenu prljavštinu i igru. Ti si jedna mala ku*vetina koja obleće oko tuđih momaka! Imam dokaz, ali neću da pokažem! Pozdrav za Vladimira! - nastavila je Stanija.
Ja ne znam, on meni nikad ništa nije rekao! - rekla je Nora.

Autor: TvPink Printscreen

Lažeš, ku*vetino jedna! Pisala si mu na instagramu! Po izlasku, Vladimir i ja smo se pomirili, Nora mu je prva pisala poruku na Instagramu. Zove mene on i kaže mi: ,,Ova izašla iz rijalitija, pisala mi je" - rekla je Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti