AKTUELNO

Nije očekivala ovo!

Ono što je privuklo veliku pažnju javnosti je žestoki sukob koji je nastao između Eleonore Miljković i Lune Đogani, a sve zbog pevača Slobodana Radanovića. Naime, poznato je da je on sa blogerkom ostvario višemesečnu vezu i samim tim počinio javnu prevaru, jer je tada još uvek bio u zakonitom braku sa Kijom Kockar. Međutim, nakon Norinog izlaska iz Zadruge spekulisalo se i o njihovom tajnom viđanju.

Budući da su njih dve bile u dobrim odnosima, Luna je to shvatila kao izdaju pa je uputila niz uvredljivih komentara na Eleonorin račun. Ona je nakon povratka u Belu kuću otkrila zašto ne voli Đoganijevu, a onda su se dotakle teme o Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Istina je, bila sam sa prijateljicom i sa Keti, a bio je i moj bivši dečko sa prijateljima. Ja sam samo htela da mi objasni šta to znači i zbog čega je to sve rekla za mene. Da imam nešto sa Slobom, rekla bih to, on je slobodan momak. Nisam uradila ništa, pomirila sam se tad sa mojim bivšim momkom. Ali, nije samo to razlog. Nego, kad je bilo ono za klipove. Kad sam poslala čestitku Savi za rođendan, isto je imala komentare - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam sve to, mrzim kad izgovaram te reči, pokajala sam se. Počeo je konflikt, jer svi dobro znaju da sam ušla u toj priči sa njim, povređena i da mi je to bila najbolnija tačka. On je ovde bio da peva, svi znaju da sam nervni slom doživela i teško mi je palo sve to. Nora mi je bila draga pre svega toga, bila mi je i slatka, bile smo okej. Rekla mi je da me razume, svašta je rekla za njega. Bila je tu uz mene, tešila me. I onda u svađi mi kaže da sam ljubavnica. Nikad ne znam šta mi to misli. Onda sam ja saznala da je Nora gledala Slobu, on je gledao u nju. A, ona mi je te noći prišla i pitala me da li sam dobro. Pružila mi je podršku! Ko god da je bio tu za mene u tom trenutku, bilo mi je najteže. Kad su se smirile strasti, bilo mi je žao to što sam rekla, uostalom, šta ja više mogu da očekujem od tog čoveka?! Ja sam se samo jednog jutra probudila i rekla da sam ja njega prestala da volim, to je bilo krajem decembra. Zorici sam rekla to, tako je i bilo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ona njega ne može tek tako da zaboravi. Mislim da nije zaljubljena ludo u Marka, ali ima emocije. Ne znam da li to radi zbog rijalitija ili ima emocije. Marka sam gotivila - sigurna je bila Nora.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

'