AKTUELNO

Zadrugarki ne bi bilo lako da sazna šta se događa sa njenom porodicom.

Majka aktuelne učesnice "Zadruge 2" Lune Đogani, pevačica Anabela Atijas otkrila je nedavno u svom gostovanju u emisiji "Magazin In" da ju je bivši suprug, Lunin otac, Gagi Đogani varao sa njenim dobrim prijateljicama, o čemu više možete pročitati OVDE.

Foto: E-stock, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NE DRUŽI SE SA KOLEGAMA! Tanja Savić otvorila dušu i progovorila o mužu, deci i karijeri: SVE SE MNOGO PROMENILO, NE PRILAZE MI UDVARAČI! (FOTO)

Gagi je potpuno poludeo kada je saznao šta je sve njegova bivša žena izgovorila, te je odmah reagovao.

Nije mi jasno zašto Anabela iznosi prljav veš od pre deset godina, i da je tačno i da nije tačno. Prvo je pričala da sam je tukao i nisam tad reagovao, ali ovo baš nema smisla. Ona kao da ne razmišlja da imamo decu, ne znam odakle ta potreba da mene provlači kroz razne priče. Nije u redu. Ne pada mi na pamet da je nešto pitam, ona treba da se zapita da li je zbog dece u redu da ovakve stvari iznosi u javnost ili joj je samo u interesu da bude u žiži. Ružno je to što radi, ja nikad nisam iznosio u javnost naš privatan život, a imam dosta toga da kažem - rekao je ljutito denser i dodao:

Foto: Pink.rs

Ona me stalno etiketira po novinama, osećam se ružno. Mojoj porodici ovakve stvari nisu prijatne. Treba da prestane da se ponaša kao žrtva, nek sačuva nešto za sebe. Je*ao sam njene drugarice, pa fuj. Prevršila je svaku meru. Verovatno nije zadovoljna svojim životom, čim ima konstantnu potrebu da mene provlači kroz medije. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da ja tako nešto uradim. Kad smo već kod njenih drugarica, Anabela se druži sa mojom bivšom devojkom s kojom sam bio četiri godine u vezi. Tako da je ovo nepoštovanje bivšeg muža, a ne priča o tome kako su je izdale drugarice.

Da li će Gagi i Anabela ponovo uspeti da uspostave normalne odnose i kako bi se Luna osećala kada bi saznala šta se dešava sa njenom porodicom dok ona boravi u "Zadruzi", ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'