AKTUELNO

Bili su jasni.

David Dragojević u ''Zadruzi 2'' često spominje svog brata Dejana, sa kojim duže vreme nije u dobrim odnosima, kao i to kako bi voleo da se čuje i vidi sa njim. Dragojević je čak jednom prilikom izjavio i da želi da ode kod svog brata Dejana koji živi sa suprugom Dalilom, čim se završi rijaliti.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Sada su se povodom toga oglasili Dejan i Dalilla i jasno stavili svima do znanja da ne žele da vide Davida u svojoj kući, kao i da ne podržavaju njega i njegovu vezu sa Anom Korać.

PROČITAJTE JOŠ: VLADIMIR POSLAO BRUTALNU PORUKU ZLATI: Zadrugari optužili pevačicu da joj se sviđao Tomović, ona napravila HAOS! On se oglasio, pa uputio OVE reči!

Foto: Pink.rs

- Ne znam samo odakle vam ideja da mi nekog podržavamo?! Otkačite od nas sa tim bolesnim pričama. Ko god je šta tražio, to je i dobio! Može se reći da ''podržavamo na isti način kao što su oni podržali nas. Još nešto. Naša kuća nije socijalna ustanova, pa da u nju dolazi kako ko hoće. Znate kako kažu: ''Nepozvanom gostu je mesto iza vrata'' - stoji na Dalilinom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'