AKTUELNO

Haos nastao zbog njihove svađe!

Nakon komentara stručnog žirija, reč je dobila sedma sila, pa su imali pitanje za Staniju Dobrojević. Stanija je još na početku istakla da je imala veliku tremu kada je videla da u žiriju sede Maja Nikolić i Sandra Afrika sa kojima je Dobrojevićeva imala nesugalsice.

Novinarski žiri upitao je Staniju zbog čega je toliko bila uplašena, kada je videla pevačice u stolicama žirija. Da podsetimo, Rumljanka je tokom takmičenja u rijalitiju ,,Zadruga 3" imala oprečne komentare na račun Prodanovićeve, te je došlo do sukoba ljutih rivalki u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi bilo prijatno, najviše sam se uplašila kada sam videla Maju i Sandru. Nikada nisam očekivala pohvalu od nje, pa ni večeras, to je devojka koja je krenula kao plesačica Mileta Kitića - izjavila je Stanija.
Za tebe nemam šta da kažem, tu sam da komentarišem sve vas. Ti da izgledaš dobro, izgledaš dobro. Ja sam komentarisala tvoje pevanje, to je prosto moje mišljenje. Po mom mišljenju su to Suza i Matora odradile baš kako treba. Ti si bila lošija od njih. Ti si njih pokvarila, ne znam zašto se ljutiš - odgovorila joj je Sandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ne ljutim se, nego sam navikla na tvoju sujetu i komentare od ranije - nastavila je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Vidi ljubavi, nemam potrebu da budem ljubomorna na tebe, jako sam ostvarena. Nemam potrebu da budem ljubomorna ni na koga, uspešnija sam dosta od tebe, ja sam krenula sa 17 godina i nikad nije kasno. Moja koleginica nisi, ne znam zašto si se uvredila. Ona nikada nije čula sa moje strane uvredu, a devojka se uhvatila za to. Ti iz mojih usta nikada nisi čula da kažem nešto za tebe - rekla je Sandra.
Za razliku od tebe, ja sam išla na fakultet, dok si ti igrala oko šipke - odgovorila joj je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'