AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Voditelj Milan Milošević se nakon emisije ,,Uspomene" vratio u Belu kuću kako bi zaintrigiran detaljima iz života porodice Subotić saznao ono što je ceo region imao priliku da čuje.

Budući da je Aleksandra Subotić otkrila da Karađorđe još uvek voli svoju bivšu suprugu Ljubu Pantović, voditelj je odlučio da ga upita kakvi su njegovi komentari na to, a poznato je da je ona uvek imala samo destruktivne komentare na njegov račun.

Foto: TvPink Printscreen

Pretpostavljam da ima novi život i imidž, ja neću njoj da poželim kao ona meni neke turbulencije. Ne plašim se nijednog imena koje sam izgovorio. Aleksandra i Ljuba komuniciraju tako kako komuniciraju i za to postoje razlozi. Generalno i publika zna spolja. Jednostavno, život je takav kakav jeste - rekao je Karađorđe.

Međutim, on ni prema Ivani Vrbaški nije bio ravnodušan, a svi su osim ukućana bili upoznati sa njihovom vezom, a u intervjuima za našu televiziju su često isticali koliko su zaljubljeni pa priznali da neće dozvoliti da im njihova deca pokvare idiličnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Mina Vrbaški ipak bila glavni uzrok njihovog raskida kada su ušli u Belu kuću kako bi se verili, ona je ovoga puta osetila potrebu da prizna da je sebična, kao i razlog zbog kojeg je insistirala da njena mama treba da ostane sama.

Ja znam kako se moja mama ponaša i krivo mi je što su se neke stvari desile zahvaljujući meni. Krivo mi je što sam uticala na bilo šta, jer ja sam neko ko je sebičan i gledala sam da uvek da moja majka bude samo sa mnom. Znam kakav je njen život bio sa mojim ocem, bivšim mužem. Smatrala sam da je bolje da ostane sama. Svesna sam toga, znaju Aleksa i Zlata, sa njima sam najviše pričala o tome, ja sam uzrok te situacije i kad je Karađorđe ustao, oči su mu bile pune suza - rekla je Mina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

'