AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

U toku je je jedna on najzanimljivijih emisija u Beloj kući, a to su svakako "Uspomene zadrugara". Voditelj Milan Milošević je sa velikim zadovoljstvom najavio sledeći video-klip koji se odnosio na Marka Miljkovića.

Ono što je fasciniralo sve je to što je njegova bivša devojka, sa kojom je raskinuo pre osam meseci, zapravo trudna isto toliko, zbog čega je njemu zastala knedla u grlu kad je to prokomentarisao.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam znao za ovo, čestitam joj što je trudna. Neka sve prođe u najboljem redu. Ona je moja bivša devojka Aleksandra, pozdravljam je ovom prilikom. Iznenadio sam se. Nismo bili zajedno na moru, sreli smo se. Nijedna druga devojka iz ovih snimaka nije osoba sa kojima sam ja bio u vezi, to su mi drugarice. Samo mi je Aleksandra bila devojka. Bila je i kući kod mene. Ja sam probao da joj dam drugu šansu, bilo mi je teško i u "Zadruzi 1", zbog nje nisam bio ni sa jednom devojkom. Mi smo raskinuli i završili smo priču 5 meseci pre "Zadruge". Ponekad sam pričao o njoj, ali nikakve detalje specijalno nisam iznosio - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Marija Kulić nije ostala imuna na sve što je videla, pa je imala potrebu da podseti gledaoce zbog čega su Marko i njena ćerka Miljana Kulić u svađi.

Ovo što komentarišu Marka sa Brendonom, on se zbog toga naljutio na Miljanu, ona je iznela tu informaciju. Ona to nije izmislila, neko joj je to rekao. Bockala ga je na taj način, a tako su i nastali konflikti između njih dvoje - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad nisam videla njegove slike, bio je sladak kad je bio mali. Kad vidim Sašku, nije mi dobro. Što se tiče devojke, ja znam o njoj, raspitivala sam se i kako i šta. Za tog mačka Cezara znam. Ja sam mislila da je bila trudna sa njim - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

'