AKTUELNO

Burno je bilo tokom Rebekinog izlaganja.

Rebeka Popović izjavila je tokom večerašnjih nominacija kako svoj glas ne može da uputi svom dečku Marku Petruševiću Petrućiju, zbog čega je ovoga puta odlučila da nominuje Marijanu Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom njenog izlaganja došlo je do manje svađe između Rebeke i Marijane, ali i između Popovićeve i Branislava Radonića Brendona nakon što je ova zadrugarka rekla kako je Radonić ranije koristio svaki trenutak da pipka Petrućija.

Juče kada je rekla da sam je izdala, ja sam je pitala zbog čega, ona je rekla da sam joj govorila sve i svašta. Nisam joj govorila sve i svašta, posle je rekla za neki musli da sam je izdala - rekla je Rebeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebitno, to je prošlo vreme. Lažeš me po sto puta. Gledaš me u oči i lažeš. Za musli je bilo poslednji put. Gleda me u oči i laže, a tri osobe mi govore da mi krade iza leđa - govorila je Marijana.

Nakon pitanja koje je dobila od strane voditelja Milana Miloševića, Rebeka je komentarisala Brendona. Voditelj je rekao kako se Rebeka druži sa ovim zadrugarom, iako se Petrući često svađa sa Brendonom.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon je pipkao Marka za mišiće, sada je prešao na Miljkovića i Lunu. Nominujem Marijanu. Rekla je da sam je izdala, samo ne znam što - pričala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Hajde, hajde... Produži! Pričaj za sebe paćenice koja klečiš na kolenima - bio je Brendonov komentar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marijana Zonjić

#Rebeka Popović

'