AKTUELNO

Suzani je zasmetalo što je Miki počeo da je vređa tokom fotografisanja za portal Pink.rs!

Miki Đuričić i Suzana Perović danas su odlučili da definitivno stave tačku na svoj odnos i raskinu ljubavnu vezu koju su započeli pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su tokom popodneva ušli u nekoliko svađa, a jedna od njih dogodila se i u sobi za rehabilitaciju. Tada je bilo veoma burno s obzirom na to da je Suzana sve vreme urlala na Mikija koji ju je iz ležećeg položaja mirno posmatrao.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Miki i Suzana posvađali su se i pre ove situacije kada su se fotografisali za portal Pink.rs. Tom prilikom Đuričić je govorio Perovićki kako se ponizila što je pozajmila haljinu od Ljube Pantović. To je Suzani zasmetalo, zbog čega su ušli u raspravu dok su bili u sobi za rehabilitaciju.

Što me dovodiš u crvenilo? Šta tražiš sa ovakvim čovekom? Evo ja sam loš, ti si dobra, pusti me na miru! Ti meni pričaš jedno, a šapućeš druge stvari! Šta hoćeš? Ti nisi normalna. Moraćeš sada da odeš, eto! Neću da te slušam više! - govorio je Miki.

PROČITAJTE: SVE PUCA OD ROMANTIKE! David i Lazar se fotografisali za Pink.rs kao SREĆAN LJUBAVNI PAR, Ana Korać ostala u neverici! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da smo se oboje zaj*bali! Ponašamo se hladno i jedno i drugo. Idi ti, bre! Sad sam ušla i neću više! Nije te sramota? Ti tvoje igrice možeš da igraš sa ovim devojkama, sa mnom nećeš! Što ti dobacuješ meni dok se slikam? Što imaš potrebu za tim? Šta tebe briga? Gledaj to svoje d*pe! Skini mi se s vrata više! Ti me prvi diraš bre! Ti si jedno g*vno od čoveka. Koliko si jadan, jadniče bedni! Najrađe bih te pljunula, g*vno jedno! Stoko jedna! Ti pričaš sa mnom i prdiš! Sram te bilo! Ti mene mesecima vređaš! Da te ne vidim više nikada u životu, pi*ka ti materina! Crkni - vikala je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je videla šta se dešava, kako bi sprečila veću svađu, u sobu je ušla Zlata Đurković koja je izvela Suzanu u dvorište gde su nastavile da pričaju o Mikiju koji ih je sve vreme slušao iz sobe. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'