AKTUELNO

Letele su stvari na sve strane.

Nakon svađe Lune Đogani i Maje Marinković, Dragana Mitar je ipak htela da dovrši raspravu koju je počela sa Marinkovićevom pre nego što se posvađala sa Lunom zbog Marka Miljkovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mitar je govorila kako je Maja puna polnih bolesti, dok joj je Marinkovićeva našla bolnu tačku jer je spomenula njeno majčinstvo, samim tim i indirektno dete.

Majko četvorogodišnjeg deteta, tako da se izražavaš - govorila je Maja nekoliko puta.
Dete mi spominješ, sad ću te uništiti, ne zanimaju me honorari ni kazna - vrištala je Dragana dok je trčala sa jedno kraja sobe na drugi kako bi se fizički obračunala sa njom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam joj dete spomenula. Neka je živo, zdravo i prelepo. Dete joj nisam spomenula. Rekla sam da ne treba da se ponaša tako jer je jedna majka - pravdala se Maja.

U tom trenutku dotrčao je Pavle Jovanović koji je govorio Maji da ućuti i ne priča više ništa što bi moglo da dodatno iznervira Draganu. Ljuba Pantović je sve vreme držala Draganu da ne pokuša nešto što je može koštati boravka u rijalitiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Majo, molim te umukni više, preterala si. Nema smisla, umukni. Nemoj da te uhvatim za kosu i izvučem napolje - vikao je Pavle.
Pavle ajde iskuliraj, razumem da ste imali nešto pre, hajde ostavi me - govorila je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

'