AKTUELNO

Otišla u garderober, pa vikala na sav glas!

Klip koji su večeras svi sa nestrpljenjem dočekali bio je onaj koji je nastao odmah posle žurke, a u kom su glavni akteri bili Toma Panić i Marijana Zonjić. Iako je plavuša tvrdila da se opirala Paniću i govorila mu da se vrati u Belu kuću, isplivao je snimak koji je govorio suprotno.

Tokom trajanja video-priloga Nadežda Biljić tražila je od zadrugara da se stišaju kako bi mogla da čuje detaljno o čemu Marijana i Toma pričaju.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana, crna Marijana - prokomentarisala je Stanija Dobrojević.
Ja sam ga molila da ide, ali nije pušten taj deo. Nisam zaljubljena u Tomu - tvrdila je Zonjićeva.

Zadrugari su počeli međusobno uglas da komentarišu da se Marijana ponovo zaljubila u Tomu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ne laže ništa, ona je u pravu, ja sam nasilnik - rekao je ironično Panić.
Da ti kažem jednu stvar, ova persona ovde pet dana pre ovoga je pljuvao ovu devojku najstrašnije. Izašao je iz kreveta zbog nje, pa je promenio priču da je izašao zbog mene. Što se mene tiče, ti se nimalo nisi opirala, nijednog trenutka nisam videla da si ga terala. Ja ovde nisam k*rvetina, nisam neka da me naruče sa šipke! Ti i ja smo završili za sva vremena - odbrusila im je Nadežda.
On je prišao meni na žurki i rekao je da se posvađao sa Nadeždom zbog mene - vikala je Marijana, želeći da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića ustao je i insistirao da Toma prizna da li bi bio sa Marijanom u vezi, ali je on izjavio da nikada ne bi bio sa njom u vezi, što je pogodilo plavušu, te je otrčala u garderober gde je počela da plače.

Ne bih bio sa njom u vezi, ja sam čovek koji ima potrebu sa ženama, ja kad popijem ja imam nenormalnu potrebu za ženama - ispričao je Toma.

Za kraj, Nadežda je ustala i definitivno stavila tačku na sve, te je istakla koliko se stidi jer je bila sa Tomom u vezi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'