AKTUELNO

Stala na stranu Aleksandre Subotić.

Nakon što je Luna Đogani napustila toalet, Zorica Marković nastavila je razgovor sa Marijom Kulić. Naime, Zorica je prvo počela da razgovara sa Kulićkom o Marku Miljkoviću, sa kojim nije u dobrim odnosima, te se dotakla njegove veze sa Lunom.

Međutim, Marija nije htela da priča o Marku, već je skrenula priču na Anu Korać, Aleksandru Subotić i Davida Dragojević, o čemu Zorica takođe nije imala lepo mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Što mi je žao ove devojke zbog ovog majmuna koji je folira, doduše ona to vidi, nego joj prija da se zeza - započela je Zorica.
Ona je na silu htela sa njim da bude, ona je bila u stanju i ove pare da potrši sa njim - ispričala je Marija.
Marija, 22. godine ima, ima trulu porodičnu situaciju. On je i sam rekao da je u njemu našla sve, i on sve zna, zato sam ja sada ustala da skočim na njega. Smao za to skačem! Majmun je kao i svi muškarci! Ovo je zabluda sa Anom, ovo je strast! Nemoj da se s*re po detetu zbog laži, ne, hoće da j*be Anu Korać u rijalitiju. Šta glumi koji k*rac nekog majmuna tu. Ponavlja 100 puta ,,Tako to i sve to", nema šta da kaže. Meni je uvek žao žena kad naj*bu - dodala je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'