AKTUELNO

Zadrugar na ivici nerava.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Na narednom klipu prikazan je razgovor Lepog Miće i Zorice Marković kada su oni komentarisali vezu Davida Dragojevića i Ane Korać, te su razmišljali od čega će napolju živeti.

Je l' moguće da ovo pričate? A svi ste bili za našu vezu, pa p*šite kurac, košari. Šta je ovo bre? Šta njih boli k*rac - vikao je David dok je trajao klip.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je dokaz da ne branim Anu, imam kritike za nju. Ja nju mnogo volim, ali je u velikoj zabludi. Ovo što ona radi je njen korak unazad. Ovo sam pričao i sa njom. Živeti u Beogradu je skupo, ovde je sve džabe, ali kad se izađe napolje jedini način im je da žive u Veterniku i da rade u girosu. Ili da žive u Ivanjici i da žive skromno kao sav normalan svet. Ona ima bogate prijatelje i prijateljice, ručkovi, večere, izlasci. Kad imaš vezu imaš i odgovornost. Kad ne bude para, hoće li ga vući u Ivanjicu, a on nju u Novi Sad? Oni nemaju osnova za život - rekao je Mića.

Posle ovoga je izbila ogromna svađa između bivših verenika, te su svađu Aleksandre i Davida svi mogli

Ja sam taj giros stvorio sam, ona je devojka koja je izlazila sa Arapima, kupovali su joj zlate satove, izlazila sa vlasnicima lokala, a meni nešto govori. Ti mene hoćeš da poniziš - vikao je David.
Ti nemaš primanja od girosa, već tvoja sestra. Ti od girosa nisi dobio jedan dinar - navela je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

To je dokaz kakva je ona osoba. Je l' sam ja bio loš čovek, folirant? Šta je radila godinu i po dana sa mnom - urlao je Dragojević.
Gubila sam vreme... Ti si jedna budaletina - odbrusila mu je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Da moj giros vredi deset evra, to je moje, mojih deset evra, ti nemaš ništa - nastavio je da urla David.
Ja sam uložila u njegov giros. Davala sam ti pare za sve. Nikad nisi dobio pare od girosa niti si doneo dinar iz Amerike. Nemoj da lažeš više, klošaru jedne. Od mene si živeo - poručila mu je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se u svađu uključila i Aleksandrina majka Ljuba Pantović koja je stala u odbranu svoje ćerke, te su obe nastavile da se svađaju sa Davidom.

U prethodnim klipovima smo videli sve. Aleksandri treba takav nežan, a uz Anu je rekao da od girosa nema ništa nego da je mangupčina koja ima iza nešto. To ti pokušavaš, maco - rekla je Ljuba.
Da si mislila na dete ne bi udarila Minu. Ti ćeš ući i u "Zadrugu 3". Je l' si svesna da ćeš mi ispariti iz života za dva meseca - urlao je David na Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si pseto na koje sam ja izgubila dve godine - bila je razočarana Aleksandra, a zatim se dotakla i Davidove majke Biljane Dragojević.
Ja se svoje majke nisam odrekla preko tv-a. Tvoja majka je bila uz mene sve vreme - rekla je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LAZAR JE PRIKAZ ŽENE ZA UDAJU! Aleksandra ubeđena da je Jeremić odlepio za njenim bivšim verenikom Davidom! (VIDEO)

Hvala mojoj porodici ja svoju majku volim najviše na svetu - rekao je Dragojević.

Ova svađa se veoma odužila, a njih dvoje su vikali iz sveg glasa, međutim, do rešenja nikako nisu mogli da dođu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Foto: TvPink Printscreen

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'