AKTUELNO

Pušten klip kad je Aleksandra glumila Anu, ali se prvo našalila na svoj račun.

Kao i svakog četvrtka jedna od omiljenih emisija ,,Gledanje snimaka" svih ljubitelja "Zadruge" i večeras počinje burno. Voditelj Milan Milošević svojim dolaskom uplašio je zadrugare zbog priloga koji će im se večeras pustiti.

Naredni klip koji je pušten bila je situacija kada je Aleksandra Subotić komentarisala hod svoje ljute rivalke Ane Korać. Međutim, Subotićeva je prvo napravila šalu na svoj specifičan hod, a onda i na Anin račun.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko toga o tome ko koga komentariše. Prošla je ovde i rekla mi ,,Videćemo ko će patiti", tako da je njoj ovo sve rijaliti! Ovo je moj život i moja ljubav - izjavila je Ana misleći na Davida Dragojevića.
Ma ja sam pričala Staniji o nekom dečku koji pravi te zezancije i ima neka pesma ,,Zombi hod". Ja imam specifičan hod, ali njen hod ide nešto u iks. Oni su meni govorili da je ovo sve cirkus, ali oni su napravili ovaj cirkus. Imam pravo da prokomentarišem to - objasnila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE ZLO! Stanija je lila suze zbog Đoganijeve, a sada se za Pink.rs oglasila njena menadžerka i otkrila šta je porodicu ove zadrugarke NAJVIŠE POTRESLO! (FOTO)

Ona je to pričala, ja sam to slušala. Mislim da je bila izrevoltrirana i to je to. Ona ne priča generalno nikad o Ani - ispričala je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'