AKTUELNO

Odbila je da učestvuje u ovoj akciji svojih drugarica.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Foto: TvPink Printscreen

Na narednom snimku prikazan je razgovor između Ane Korać, Dragane Mitar i Ljube Pantović, na kom one razgovaraju o tome da li su Aleksandra Subotić, Maja Marinković i ostale devojke iz ove ekipe tokom žurke planirale da ukradu stvari Koraćevoj i njenom dečku, a Aleksandrinom bivšem vereniku, Davidu Dragojeviću.

Ja sam ušla u sobu i čula sam kako su njih četiri pričale da hoće nešto da mi uzmu, nestale su mi neke stvari stvarno, ali ok. Njih dve su mi samo prenele šta su one pričale - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

One su se dogovorile da uzmu sudiji naočare, to je Maja pričala, onda je sela na krevet, pa je odustala. Onda se dogovarala sa Stanijom da ukradu sve žetone sa žurke, pa su odustale. Onda su se dogovarale da preturaju Borine stvari i na kraju su se dogovorile da nekome nešto ukradu, ali Aleksandra nije htela da učestvuje u tome - objasnila je sve Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je pitao Aleksandru da li je zaista planirala da ukrade stvari Ani i Davidu, što je ona oštro negirala.

Nismo htele da diramo ničije lične stvari. Mi smo htele da se zezamo, da uzmemo žetone, da pobegnemo. Maja se našalila da uzmemo žetone Ani i Davidu, ali ja sam rekla da neću i onda smo odustale od te priče. Ja sa Aninim stvarima nemam ništa, nikad joj se ne bih svetila tako, niti bilo šta - navela je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su se i ostale akterke ovog klipa uključile u raspravu, te su objasnile šta se tačno dogodilo tokom ovonedeljne žurke.

Kad sam ja došla u sobu Dragana i Dorotea su mi rekle šta se dešava, prozivale smo Soraju. Ja sam rekla da mnoge kad porastu žele da budu Soraja. Meni je Dragana prenela te planove njihove kome šta planiraju da ukradu. Ja sam to Ani rekla, ali sam joj prenela da Aleksandra nije htela u tome da učestvuje. To sam joj rekla da ne bi prvo Aleksandra ne bi bila optužena. Bakica je Čučuk Stana, jer je ona idejni vođa. Rekli su mi da je njena ideja bila i to za bazen. Ona se g*zila tu u tanga gaćama, ona je idejni vođa koji ih šeta tu kao kučiće - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo pričale šta bi mogle da ukrademo jer nam je bilo dosadno. Došle smo na ideju na kraju da uđemo u bazen. Htele smo da uzmemo žetone, možda smo spomenule i Boru, ali samo za žetone, nije istina ništa za garderobu - objasnila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ničije privatne stvari nisu spomenute te večeri preda mnom - potvrdila je ovu priču Zlata Đurković.

Međutim, Dragana je ponovo ustala i rekla da Maja, Aleksandra i ostale zadrugarke ne govore istinu i da su te večeri spominjale i Boru Santanu, Minu Vrbaški, kao i Anu, kojima su planirale da kradu garderobu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA JE ZLO! Stanija je lila suze zbog Đoganijeve, a sada se za Pink.rs oglasila njena menadžerka i otkrila šta je porodicu ove zadrugarke NAJVIŠE POTRESLO! (FOTO)

Ja razumem Dragana da si ti pala u drugi plan i da ti sada treba priča. Idi skidaj se, trljaj se, to je tvoj nivo - odbrusila je Aleksandra Dragani.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'