AKTUELNO

Zaratili na krv i nož!

Luna Đogani ove večeri pred početak emisije "Gledanje snimaka" žestoko se posvađala sa Branislavom Radonićem Brendonom, a naročito se razbesnela kada joj je spomenuo njenu bivšu prijateljicu Anastasiju Ražnatović.

Foto: TvPink Printscreen

Celo veče me provociraš, celo veče ti ćutim i trpim te zbog njega - rekla je Luna misleći na svog dečka, a Brendonovog dobrog prijatelja Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Otkud ja znam u kom si ti odnosu sa Anastasijom Ražnatović? Ja sam rekao da ste ista generacija, tu ste negde... Ti si komentarisala njenu pesmu, ja sam rekao da mi se dopada njena pesma, ali da si ti drugi stil od nje, ponašanja, pevanja i izgleda. Tražiš samo sitnice da bi se drala na mene, čist bezobrazluk - odgovorio joj je Radonić.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki dan ću te maltretirati. To što te on toleriše, ne znam zašto, što te toliko gotivi, to me ne interesuje. Ako me ne voliš zbog njega, odj*bi. J*baću ti mater. Nemoj da me diraš, pun mi je k*rac više tebe - vikala je Đoganijeva.

Zadrugari su ubrzo seli za crni sto jer je trebala da počne emisija, ali svađa tu nije prestala već se nastavila još žešće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE TERAJ ME DA SE SVAĐAMO! Suzana SATERALA Mikija u ĆOŠAK, on se OVAKO BRANIO! (VIDEO)

Sada ti pretim, nemoj da mi se obraćaš! J*baću ti mater! Ti voliš muškarce, ti si bolestan! Ja sam nenormalna - vikala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Branislav Radonić Brendon

#Luna Đogani

'