AKTUELNO

Suze je nisu sprečile da govori sve što želi da kaže.

Drvo mudrosti je pozvalo Staniju Dobrojević u Rajski vrt. Zanimalo ga je kako se ona oseća, što je ona odmah detaljno ispričala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Problem je što se sve dešavalo sinoć. Mnogo su mi loše pala pitanja. Svi Kijini prijatelji su prešli na Luninu stranu. Mića me polivao i vređao. Luna se baš pokazala kakva. Ona je razmažena, drama, ljubomora i pakost. Sve ja to vidim iz njenog pogleda. Nemam ništa protiv nje. Kad mi je Marija spomenula rat, to me uništilo, posle sam plakala. Sve sam mogla da prođem ovde, ali to me baš ubolo onako u ranu. Osećam negativnu energiju, ovde radim jogu. Sedim sama, znam da Marijanu treba da treniram. Svi nalaze mane. Osećam se krivim jer samo joj rekla da ne jede, a onda je bio onaj težan zadatak pa joj se slošilo. Mnogo sam usamljena. Ja ovde ne pripadam. Svaka njima svima čast. Da mi neko psuje majku, brata i oca - govorila je Stanija u suzama.

Drvo je potom pitalo Dobrojevićevu koje Lunine reči su je najviše pogodile, ali i ko je loše iznenadio u poslednje vreme.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisu reči, već postupci. Ja mogu da je ne vidim ovde... Mnogo dramatizuje. Priča da je samo imala odnose sa Gastozom, tu drami. Slučajno sam naletela na Marka na žurki. Rekla sam im:"Izvini". Posle me Mića stavi sa Markom za potrčka. Ne mogu više! Još mi samo to fali. Neću da se njen k*rvarluk iz prve sezone pere preko mene. Sad čujem da mi je rekla da se j*bem na žurki. I ovo sinoć... Marijana mi je čudna bila jutros. Svi su skočili na mene - priznala je ona, a onda ju je Drvo upitalo ko joj nedostaje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvo mi pada on na um. Sve me ovo podseća na njega, iskreno - priznala je ona misleći na bivšeg dečka Vladimira Tomovića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

'