AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Mlada blogerka Luna Đogani mazila se danas sa Markom Miljkovićem dok je njen cimer David Dragojević čistio pod u dnevnom boravku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je pohvalila zadrugara, a onda rekla da bi trebalo da se oženi posle kraja rijalitija. David joj je priznao kako mu je čišćenje izduvni ventil od stresnih emisija. Blogerka se sa njim poistovetila i otkrila kako se osećala tokom boravka u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu.

Ako se ne oženiš posle "Zadruge 2", nikada nećeš. Prvo moraš da prođeš sve ovo, posle će ti biti lakše. Joj, kad se setim prve sezone... Svako pitanje gledalaca, klipovi, novinari. To je haos bio. I ove sezone kada su potegli priče za Gastoza, vratile su mi se traume. Sećam se prve sezone, to je meni užas bilo. Svaki dan sam tamo imala dijareju. Trauma - govorila je Luna, a David je rekao kratko:

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je najodvratniji osećaj na svetu, muka mi je od emisija i pitanja i svega - rekao je Dragojević, koji je u žižu javnosti dospeo kada je pred milionima gledalaca prevario svoju verenicu i upustio se u vezu sa Anom Korać.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Luna Đogani

'