AKTUELNO

Stanija je otkrila svima da osoba koja sa turističkom vizom radi u Americi - radi na crno!

Tokom emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", jedna od tema bio je David Dragojević, tačnije njegovo zanimanje jer je on rekao da mu je restoran brze hrane samo paravan, već da želi da se bavi profesionalnim fudbalom u Americi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da, giros je paravan. To je pokriće, zbog toga sam dobio neke stvari jer je to sve na mene prepisano. Sve sam ja rekao ko to treba da zna. Što se tiče ovih ljudi ovde, nije mi bitno. To su malo ozbiljnije stvari. Aleksandra, ne spominji ljude, praviš sebi problem - otkrio je David.

Voditelj Milan je pitao da Aleksandra otkrije čime se njen bivši verenik bavi. Ona je spomenula neka imena na koja je David reagovao vrlo burno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što se tiče girosa, on se nije preterano bavio tim stvarima. Neka kaže sam šta mu je paravan?! Polemisalo se da je Dejan njega optužio za neke stvari koje imaju veze sa Slavkom, a njen muž je u zatvoru  - govorila je Aleksandra, a onda je ustala Stanija rekla šta ima, budući da živi u Americi i odlično poznaje tamošnje zakone.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne možeš da radiš bilo šta u Americi ako ima turističku vizu. Nije mi jasno. Znam studente koji su tako išli i nisu mogli sve da rade, samo određene poslove. Takvi bi trebalo da idu u zatvor - govorila je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

'