AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Svi zadrugari, ali i gledaoci kraj malih ekrana bili su zaprepašćeni informacijom da su Aleksandra Subotić i David Dragojević pravili lažnu veridbu kako bi svojim fanovima ispunjavali želje, a koji su navodno finansirali njihova letovanja i užitke koje sebi retko ko može da priušti.

Ove noći u emisiji ,,Igra istine" isplivala je prava istina o tome, kada su njih dvoje u žestokoj raspravi otkrili svotu novca koju su dobijali od čuvenih žena koje su ih obožavale, a Subotićeva je optužila svog bivšeg verenika da ju je izdao samim tim što za mnoge uplate nije ni znala.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si dobijao pare na ruke i tebi su slate! Pare su uglavnom stizale na njegov račun, sve su nam pomagale! Dobijao si i letovanje i zimovanje! - počela je Aleksandra.
Ona je imala situaciju koja je imala problem sa jednom Aleksandrom. Ja sam bio u Americi i nisam znao o čemu se radi, ja sam stao na njenu stranu iako nisam znao o čemu se radi - pravdao se David.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si ti svestan da je Zlatibor plaćen pet puta? I da je svaka mislila da je Zlatibor plaćen posebno. To je bilo iznenađenje za mene! Gde su pare?! Gde su 4000e?! - pitala je Aleksandra.
U šta si se ti pretvorila?! Ko zna šta si ti dogovarala sa njima! - bio je šokiran David.

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'