AKTUELNO

Ovo je sve iznenadilo!

Rasplet dešavanja između Davida Dragojevića, Aleksandre Subotić i Ane Korać se polako, ali sigurno razotkriva u emisiji ,,Igra istine", a ni Koraćeva nije ostala ravnodušna na mnogobrojne komentare vezane za njihov odnos.

Zbog toga mu je postavila pitanje pred svima, što je njega iznenadilo i zbunilo.

Objasni svima zašto si povučen i zašto ti je krivo zbog nekih stvari? - pitala ga je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam takav, nemaš ti veze sa tim. Da nema Ane, ja bih prolupao. Ona je meni moj psiholog ovde, volim sa njom da pričam najviše. Ona mi nikad ne prebacuje, jednostavno, ja sam takav, kao da sam dupli blizanac. Ne volim kad neko govori da je za nešto kriva. Mi smo neke stvari radili zajedno, mene boli što ne mogu da dokažem neke stvari. Ne mogu da ubedim nekog u nešto što nisam uradio. Ona je rekla da su te žene njoj pomagali, što znači da ja nisam učestvovao u tome. Ja ne mogu da isteram, niti mogu da vrtim jednu priču. To je jedini razlog zbog čega mene neke stvari ubijaju. Pokušavam da namestim glavu, ali više neću. Mislim samo na mene i Anu i naš odnos - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja više nikada ne bih dozvolio da mi se meša u život. Meni je drago, ja kad izađem neću to da dozvolim. Da se neko meša u našu vezu, odnos. Ružno je to što sam uradio, ali svako ima pravo da pogreši.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'