AKTUELNO

Kao i uvek, ista priča...

Nadežda Biljič postavila je sledeće pitanje u ,,Igri istine" i to za Staniju Dobrojević. Nadeždu je zanimalo zbog čega je Stanija iznela niz uvreda na račun Dorotee Jovanović, a potom je suočila sa njenim ranim radovima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanje za Staniju, malo pre si rekla da je Dorotea k*rvatina na šipci koju plaćaju dekice i da je glupa, da nema obrazovanje i daje jeftina. Pa me zanima, da li misliš da fotografije koje sam ja videla tvoje, a mnogo ih ima da su one mnogo čestitije od onoga što smo videli danas - upitala je Nadežda.
Ja sam imala želju da se slikam za prestižne časopise. Samo za jedan časopis sam se skinula naga. Posle sam nastavila da budem s*ks simbol. Moja poruka je trebala da bude, s obzirom na to da sam i tada već imala mnogo fanova, da devojke treba da budu obrazovane, da paze o sebi, da budu obrazovane. Poslednje je ono što su trebale da urade jeste da se skinu gole, jer treba biti debelokožac za te stvari. Nikada nisam govorila da trebaju devojke i devojčice da se skidaju. Onda se desilo posle toliko godina da je došlo mnogo novih devojaka, ja smatram da ne snosim odgovornost. Još uvek pravu naslednicu nemam - odgovorila je Stanija.
A to što te Soraja prestigla - provocirao je Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Vukašine videla sam sliku koju si poslao, shvatila sam poruku koju si hteo da pošalješ. Jedva čekam da te vidim, jer samo znam da samo ti imaš našu fotografiju - dobacila je Dorotea Jovanović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'