AKTUELNO

Iako se vole, ne mogu zajedno.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Naredno pitanje postavio je David Dragojević i to Rebeki Popović. Davida je zanimalo da li će se Popovićeva pomiriti sa trenutno bivšim dečkom, Marko Petruševićem Petrućijem.

Foto: TvPink Printscreen

Da li bi prešla preko ovoga i šta je uradio? Da li bi mu pružila novu šansu - upitao je David Rebeku.
Mi od utroka do juče nismo razgovarali. Znate svi šta je bilo u sredu. Ja znam da on u poslednjih mesec dana kad se napije, mu ne bude dobro. To što se provlači priča za Marijanu, ni u to ne mogu da verujem 100%, nismo zajedno. Obećao mi je par puta da neće piti, ali je ipak pio. Za sada nismo zajedno. Ja ne kažem da sam ja najidealnija na svetu, ali mislim da njemu ne treba zbog mene da se promeni, već zbog sebe. Imala sam u glavi misao da li ga je sramota zbog klipa ili zbog nas dvoje. Jer šta god uradim ja, na njega će se prebaciti i obrnuto - odgovorila je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLANIRAO SA NJOM DA PROVEDE CEO ŽIVOT! Aleksandra otkrila kako ju je David VERIO i šta su o svemu rekli Biljana i Mungos! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'