separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

GOLA ANA KORAĆ PLEŠE U STANU MINE VRBAŠKI: Zadrugari ostali BEZ TEKSTA kad su videli njen PRIVATNI SNIMAK! Pratite UŽIVO na Pinku (VIDEO)


Ipak je on njena najveća ljubav.


Veliki šef odlučio je da danas iznenadi sve učesnike, te je Milan Milošević zajedno sa ukućanima gledao na ekranima u Beloj kući njihove najlepše uspomene.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Prvi snimak uspomena je pušten. Reč je o Mini Vrbaški koja je i te kako stvorila dosta uspomena u rijalitiju imajući u vidu da je već dve sezone učesnica. Ona se raznežila kada je videla svoju majku Ivanu i mlađeg brata. Potom su svi videli kako su izgledale njene veze u rijalitiju. Od Đeksona, do Marka Markovića i Tome Panića.

Nisam očekivala da će ovo da mi stave u snimak. Iznenadila sam se kada sam videla majku i brata - govorila je Mina,  a onda nastavila:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Imala sam lepe trenutke ovde. Najviše sam volela Đeksona. Evo iskrena sam. Drago mi je da sam videla sve ovo - rekla je ona.

Zadrugari su, u okviru Mininih uspomena, imali priliku da vide i one zajedničke, koje je imala sa Anom Korać dok su živele zajedno - na ekranu se pojavio privatni snimak Ivanjičanke, koja je gola plesala u Mininom stanu, a kakve su reakcije zadrugara bile pogledajte u nastavku:

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti