AKTUELNO

Uvek se sve vidi i čuje!

Nakon što je Elvira Ivazović napustila velelepno imanje sa samo 2 posto glasova podrške od strane publike, ona je došla u studio kako bi razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je bila samo nedelju dana u "Zadruzi 2", to je dovoljno da Elvira stekne utisak o svim stanarima Bele kuće. Da podsetimo, Elvira je ušla kao potencijalna devojka Bore Santane, ali izgleda da ni ovoga puta zadrugar nije imao sreće u ljubavi.

Odmah po ulasku u studio Ivazovićeva je prenela utiske tokom svog učešća, a potom i oplela po zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se po susretu sa svim ljudima iznenadila kupatilom i kuhinjom. Nisam opravdala očekivanja, ali sam naučila ovde mnogo. Toliko je prelep prostor, da se ti detalji ni ne vide. Drugačije je kad tamo živite - ispričala je Elvira.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom gledanja njenog profila, Dušica je dala Elviri prazan papir i olovku kako bi prograsila novog vođu. Međutim, kako se Elvira dogovorila sa Lepim Mićom da ga postavi za vođu, Dušica je pocepala pismo, te je bivša zadrugarka morala ponovo da imenuje novog stanara Bele kuće za vođu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moraš do kraja... Evo i zašto. Podrazumeva se da kada neko utiče na vas u Zadruzi, kada se dogovarate... Da taj ne može da bude vođa. Izvoli i piši novo pismo. Stalno oni misle da ne vidimo, da ne čujemo... Dakle, Mića ne može, jer ste se dogovarali. Ja ću vam reći da Mića nije jedini koji je sugerisan. Da li ćemo pocepati i drugi papir? - rekla je Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Elvira je zatim imenovala drugog ukućanina, a ko će biti vođa narednih dana, saznaćemo uskoro. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Dušica Jakovljević

#Elvira Ivazović

'