AKTUELNO

Obezbeđene je bilo u pripravnosti!

Novinari su pozdravili sve ukućane iz studija, a takmičari su bili spremni na to da će se u emisiji ,,Pitanja novinara" razotkriti mnogo toga. Odnos Karađorđa Subotića i Dorotee Jovanović koji je prodrmao javnost, došao je na red da ga svi komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je Dorotea priznala da nije očekivala to od oca njene prijateljice, komentar o svemu je imala njegova bivša supruga Ljuba Pantović.

Ako ćemo već da pričamo, on je imao nešto sa devojkom od 16 godina. Da! Meni je to sve bedno i jadno. Dorotea mi je rekla da se jako loše oseća. Meni je sve ovo transfer blama. Još se on oseća ponosno dok ovo dete priča. Znam ja sve one sa kojima je on bio. Treba da ga bude sramota. Realno komentarišem stvari. Nije on njoj pisao da je voli, već je učinio da je bude sramota. To njegovo ''hajde da igramo'' je šokantno. Njegov cilj je da on ispadne žrtva, ali mu to neće uspeti - rekla je ona,  a onda se oglasio Karađorđe:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Blatiš me klošarko. Sad ćeš ti da vidiš. Od*ebi u širokom luku iz mog života. Hajde, pozdravi sve svoje j*bače. Ostavljam je ovde da zagađuje ovde narod. Narod koji zna Ljubu zna o čemu ja pričam ovde. Ćuti! Dovodila si mi momke u kuću, hajde od*ebi od mene... - govorio je Subotić, a onda je ustala Jelena Krunić da prokomentariše Karađorđa:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poznajem ja ovog čoveka baš dobro. Znam sa kim je bio, sa plesačicama, odvodio ih u đakuzi. U istu tu kuću gde je živela Ljuba - vrištala je Krunićeva, a onda je njene reči pozdravio Karađorđe rečima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smešna si kao crtani film, hajde animir damo, komična si - govorio je Karađorđe

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunić

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'