AKTUELNO

Ovo je mnogima bilo zanimljivo.

Ana Korać i Luna Đogani su se ovog utorka provodile na žurki kao nikad do sad koju je specijalno za njih organizovao Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, kako su njihovi emotivni partneri David Dragojević i Marko Miljković bili na Rajskom ostrvu što je bilo u sklopu zadatka, nisu imali pravo da prisustvuju pa samim tim nisu ni imali mogućnost da im se pridruže, a ni da gledaju šta one rade u kazinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dve su s vremena na vreme odlazile do doka kako bi ih posetile, a u razgovorima sa njima govorile su kako im je dosadno i da jedva čekaju da se žurka završi.

David i Marko bili su šokirani kada u emisiji ,,Gledanje snimaka" ugledali Lunu i Anu kako igraju u nilad boljem raspoloženju, a to je do suza nasmejalo sve ukućane, pa i njih.

Ovo je nešto najsmešnije što sam videla. Tačno je da smo se smorile na početku, ali kada su pustili di-džeja mi smo odlepile kao da nismo normalne - rekla je Luna posle snimka.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno je ono Rajsko ostrvo uticalo na nas, mnogo nam je falilo ovo - rekla je Ana za koju su se svi složili da nikada nije bila srećnija nego tada.
Kao puštene s lanca - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Luna Đogani

'