AKTUELNO

Bilo je evidentno da se zbog ovoga pokajala.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Ono što je šokiralo sve zadrugare jeste klip u kojem je prikazan momenat kada je Stanija Dobrojević poručila bivšem dečku Vladimiru Tomoviću da je za nju mrtav pa je prišla jezeru gde je bacila krstić koji joj je on poklonio i koji ih je povezivao.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je do detalja ispričala koji su bili razlozi za to, pa je kroz plač priznala da bi volela da ga vidi.

Sve je krenulo od tog krstića i obećanja i zakletve. Ja ne znam šta se napolju desilo da je došlo do raskida i ne znam zašto sam u čestitkama dobijala onakve poruke. Imali smo dogovor za rođendan da ako ne uđe, da doleti samo da bi me video ovde. Samo on i ja, na stranu sve. Nigde nisam zgrešila, ništa nisam loše uradila. Zato meni nije jasno gde je nastao problem! On je taj koji je junačina crnogorska koji ističe da se poziva na reč i zakletvu, ne znam šta se desilo. Sve na stranu, nas je spojio taj viši nivo i osećam da sam povezana sa njim. Ja mogu da lupam glavom o zid, odsečena sam od sveta. Volela bih da ga vidim samo pet minuta, samo da ostane na čisto. Ovi ljudi su meni nebitni, mogu da pričaju šta god hoće. Taj dečko je bio kod mene kući - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo se da su Stanija I Vladimir započeli ljubavnu romansu pred budnim okom kamera na samom početku ovog rijalitija, ali je prekinuta čim se Dobrojevićeva vratila u Belu kuću i nastavila svoje takmičenje.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'