AKTUELNO

Ironično je priznala krivicu!

Zadrugari ove noći gledaju klipove u kojima su se razotkrile mnoge tajne, a gde je došlo do ozbiljnih rasprava. U emisiji ,,Gledanje snimaka" svi ukućani imali su priliku da vide kako je Ana Korać razgovarala sa Stanijom Dobrojević o Davidu Dragojeviću, što je zaprepastilo sve.

Iako je poznato da su njih dve u žestokom sukobu, Koraćeva nije želela da prizna da je ovo bio pogrešan potez. Međutim, Sanja Stanković koja joj je bliska prijateljica ju je pred svima osudila.

Foto: TvPink Printscreen

Da je mene neko pitao šta je bilo sa Jovanom, ja bih rekla: Šta te boli uvo?! Ti nisi trebala da daš odgovor, Ana! Ti sa njom ne pričaš! Mi nismo u dobrim odnosima sa njom i ona to nema potrebe da zna! - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su znali! Ja sam rekla da ja kada otvorim smoki dam njemu prvo, a on će ti dati sve, ali ako mu tražiš! - objašnjavala je Ana.
Poenta cele priče je da Stanija nije kriva. Ana se druži sa Matorom, ima problem u vezi sa Davidom, ode sa strane i priča sa njom. Ulazi Stanija sa osmehom priča, boli je du*e za sve njih i pita je: ,,Šta se to dešava sa parovima" i ti krećeš da pričaš sve! Ispostavilo se da je od Lazara, Ana, nemoj da se vadiš! - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Kriva sam! Evo, da li si zadovoljan?! - pitala je ironično Ana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'