AKTUELNO

Nisu očekivali da će bez dlake na jeziku reći šta misli.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOJ ILIJA TREBA DA PODNESE TUŽBU: Zorica iz besa na Sanju TRAŽILA OVO, a onda je Matora OVAKO ODREAGOVALA! (VIDEO)

Zadrugarima je pušten klip u kome Ana Korać sedi u krilu Davida Dragojevića i dodiruje ga po intimnim delovima. Koraćeva je ustala da prokomentariše:

Večeras je neko s*ksualno veče. Dečko mi je, sa njim radim sve što bih radila i napolju, šta ima loše u tome. Njega volim najviše na svetu, emocije ne mogu da kontrolišem - rekla je kroz osmeh Ana.
Mi gledamo koliko-toliko da sakrijemo sve to, nisam očekivao da će kamera snimiti i toliko zumirati, ne znam šta da kažem - zbunjeno je prokomentarisao David.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se ubacila Luna Đogani, koja je odlučila da ironično prokomentariše komentar voditelja Milana Miloševića da ne zna kako je imala intimne odnose sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, iako se pre toga požalila kako je ukočena:

Ja sam shvatila da sam ja jedna grozna osoba, imam s*ks, iako se žalim da sam ukočena, kunem se u majku kad lažem - ironična je bila Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je zamolio Staniju Dobrojević da prokomentariše klip.

Ja sam uvek čuvala intimu za sebe. Ono što oni rade, oni su mladi i simpatični, podsećaju me na Filipa i mene na Farmi. Ja samo nisam za to da se radi transparentno, ostaće video-zapisi, ipak treba da se sačuva intima - izgovorila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Onda se Lepi Mića našalio sa Snežanom Ilić:

Eh, kad bi Snežana progovorila o svojoj mladosti - dodao je Mića šaljivo.
Mića može samo da mašta o meni - izgovorila je samouvereno Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'