AKTUELNO

Nije mogla da joj oprosti ovo!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI: Zadrugari napravili razmeštaj u spavaćoj sobi, David BESAN KAO FURIJA zbog ovoga! (VIDEO)

Zadrugarima je pušten klip u kome Jovana Tomić Matora pijana priča zadrugarima na Rajskom ostrvu o svojim intimnim odnosima i iskustvima, gde je i odgovorila Zlati Đurković na pitanje o igricama u krevetu koje joj je postavila. Pevačica je prva ustala da prokomentariše:

Učestvovala sam u razgovoru. Volim te igrice. Bilo je super i zanimljivo. Vlado, volim te - rekla je kroz smeh Đurkovićeva.
Sanji je neprijatno, već je ljuta. Podelila sam svašta sa njima i preko dana smo pričali zanimljive teme, ali tu noć je s*ks bio glavna tema - prokomentarisala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nisu mene donele rode, nisam ni ja fina, ali neke stvari treba da se zadrže za sebe. Ja nisam ljuta, ja sam razočarana! Ona je moja devojka, ona mene predstavlja. Ne može da se napije i da tako baljezga. Mene ljudi prozivaju, pišu novine o tome šta mi imamo kod kuće i šta radimo. Ako mene ne zna za ovih 17 meseci veze i šta mi smeta, onda ne znam šta da kažem - odgovorila je besno Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je pokušala da se opravda, međutim to Sanji nije prijalo ušima:

Tek slede klipovi sa žurke. Meni je bio potreban ventil, pa sam se napila. Bilo mi je lepo - dodala je Tomićeva.
Super ako ti je bilo lepo dok povraćaš i ako ti takav ventil treba, onda sa mnom nećeš biti - pripretila je Stankovićeva svojoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe Subotić je ustao da odbrani Jovanu:

Svi imamo seksualni život i to nije ni za kakvu osudu - zaključio je Karađorđe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'