AKTUELNO

Videće se na sudu?

Tenzija između Sanje Stanković, Jovane Tomić Matore i Zorice Marković ne jenjava. Naime, od trenutka kada je plavuša uvredila pevačicu spomenuvši joj sina, ona se obrušila na nju i uputila joj niz psovki i najstrašnijih uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica se tokom današnjeg porodičnog sastanka obratila svom sinu i rekla mu da tuži Stankovićevu zbog iznošenja neistina na njegov račun.

Pošto je ovde izrečena notorna laž protiv mog sina, zato bih zamolila mog advokata da se pobrine za ovo. Jedan čovek koji je upoznat sa svime doneće dokaze. Protiv dotične moj Ilija treba da podnese tužbu - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njenih reči, oglasila se i Matora koja je uputila identičnu poruku Sanjinoj majki zbog uvreda koje je pevačica iznela na račun Stankovićeve.

Neka podnese tužbu, saglasna sam sa Zoricom. Isto tako molim Sanjinu majku Branku da podnese tužbu protiv Zorice jer je rekla da je ona k*rva i da se j*be za pare - obratila se Matora Sanjinoj mami.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSEĆAM SE LJIGAVO I POVREĐENO: Rebeka i Petrući iskreno progovorili o svom odnosu nakon njegovog FLERTOVANJA sa Marijanom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Zorica Marković

'