AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Luna Đogani je priznala da je imala seksualne odnose sa Nenadom Marinkovićem Gastozom dok je patila za Slobodanom Radanovićem i istakla da nisu bili zajedno, dok je danas sebe demantovala i nazvala ga "bivšim".

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Tokom porodičnog sastanka koji je sazvan zbog loših međuljudskih odnosa koji vladaju u Beloj kući, Luna je istakla da je shvatila da je Stanija Dobrojević ne voli i da ju je sinoć nazivala pogrdnim rečima zbog toga što je priznala da je imala odnose sa Gastozom.

Sa nekim ljudima sam u lošim odnosima. Sinoć sam shvatila da me Stanija nimalo ne voli. Meni je sinoć Stanija rekla da sam je*ačica, jer sam priznala da sam imala s*ks sa bivšim, šta god. Ja sam rekla da od vas poštenih, ja k*rva ne mogu da dođem na red. Moj problem je što ja sve kažem otvoreno, dok se vi pravite fine. Što se tiče morala, morala sam. Hvala ti što si mi pokazala da me ne mirišeš - pričala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Gastoz se oglasio za naš portal i otkrio da su njih dvoje imali samo s*ks, a da nisu bili zajedno i istakao da ga je iznenadilo ovo blogerkino priznanje.

Pročitajte još: MENI ODGOVARA DA BUDEM SA KU*VOM: Sve se orilo od žučne svađe Matore i Zorice u Zadruzi! Markovićeva joj poručila da će se sa Sanjom obračunati na sudu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'