AKTUELNO

Odmah su održali porodični sastanak.

Tokom današnjeg popodneva, Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je okupio sve zadrugare, a u njemu je bilo važno saopštenje za sve njih. Naime, budući da nekolicina zadrugara među sobom komunicira pisanjem poruka na ceduljicama, što je zabranjeno, Veliki šef je odlučio da reaguje i kazni ih.

Osim toga, oni od danas moraju da se pridržavaju novog pravila u suprotnom će biti oštro kažnjeni.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, na samom početku želimo da vas podsetimo na jedno od osnovnih pravila u "Zadruzi". Kako je poznato da je govor znakova strogo zabranjeno, a pojedinci su se baš opustili i ne kriju da pišu tajne poruke doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem buzdžeta od po 1.000 dinara. Pošto su pojedinici preterali i sve što, svi ćete predati apsolutno sve papire i olovke koje jer će svako biti kažnjen nedeljnim honorarom bez obaveštenja. Od sada će važiti pravilo da jedan od dva potrčka vrati pismo u poštansko sanduče, ukoliko David ne izvršio ovo i on će biti kažnjen. Nakon ovoga je bitno da održite porodični sastanak, jer se desilo mnogo svađa dok ste bili razdvojeni. Verujemo da vam je jasno da su međuljudski odnosi u "Zadruzi" veoma zahladneli i zato je bitno da održite sastanak na kome ćete reći sve što mislite - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Zbog loših međuljudskih odnosa ukućani su morali da održe hitan porodični sastanak i kažu jedni drugima u lice šta misle.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEZASITA LUNA! Kuka da je ukočena i da ne može da hoda, a sada je brže-bolje otrčala na s*ks sa Markom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'