AKTUELNO

Rekao je sve što mu je bilo na duši u tom trenutku.

Zalagaonica je otvorena, a prvi zadrugar koji je otišao da založi dragocenu stvar bio je Toma Panić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja moram da založim narukvicu jer mi je potrebna lova. Znam da je iz zlatare iz centra Svilajnca. To je hiruški čelik. Joj, Bože meni je ovo sve stresno, imam tremu uvek kada dajem nešto što mi znači - govorio je Toma.

Devojka koja je procenila narukvicu mu je ponudila 350 dinara, a onda je Toma imao potrebu da sa njom komentariše blogerku Lunu Đogani koja ga je razočarala kada je priznala da je nakon raskida sa Slobom Radanovićem bila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Ja pisao pesme, ponašao se kao čovek. Ovde priča da je bila sa Gastozom posle Slobe. Ko koga ovde folira? Kakva ljubav, crna ljubav? Svi se zbune u laži. Znači sve ono što je pričala dok nije počela sa Markom. Priča mi da nije prebolela Slobu, a bila je sa Nenadom, ne mogu više da komentarišem. Pljuje mene iza leđa i ponižava me. To je sve njen obraz, ja to ponižavanje neću da trpim - govorio je on razočarano, a onda počeo da pregovara o ceni narukvice:

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Šta da radim sa 300 dinara? Pa ja ništa ne mogu da uradim! Hajde, to mi je narukvica od majke - iznenadio se on.

Panić se potom požalio kako mu je dosta predrasuda koje ljudi stvaraju zbog posla koji se on bavi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vređaju me predrasude. Svi misle da si gej ako si maneken. Meni je toga dosta, preko glave. Ja sam se ovde dokazao... - govorio je maneken, a onda je odbio da založi narukvicu za 350 dinara.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'