AKTUELNO

Đoganijeva nije spremna da plaća kazne zbog Marka Miljkovića.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: David i Ana pokušali TAJNO DA KOMUNICIRAJU, a evo šta se krije iza reči koje su uputili jedno drugom! (VIDEO)

Sledeće pitanje stiglo je za Staniju Dobrojević i odnosilo se na to što je danas na Rajskom ostrvu prokomentarisala kako parovi više cene svoj honorar, nego ljubav, jer niko ne krši pravila da bi proveo vreme sa svojom polovinom:

Rekla si svim parovima koliko ste novca ti i Filip izgubili na "Farmi" zbog ljubavi, šta misliš o ovima kojima je novac važniji od ljubavi? - pročitao je voditelj pitanje.
Polazim od sebe, ja mislim da su svi kao ja. Ali možda su zreliji. Ako je Luna tako radila u prošloj sezoni, možda je sada naučila - prokomentarisala je Stanija.
Ja jesam najviše došla zbog para, ali me briga šta drugi misle. Nema potrebe da on skače da bi mi dokazao da me voli - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da sam rekla svoje mišljenje između redova. Hvala - završila je Dobrojevićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'