AKTUELNO

Iako su imali olakšavajuću okolnost, morali su da se dokažu za to.

Nakon što je Veliki šef poslao pismo da i zadrugari koji se nalaze na luksuznom delu velelepno imanja nadomak Beograda, stanari Bele kuće ustajali su jedno po jedno i iznosili svoja mišljenja.

Zadrugari su se u većini složili da svima prija promena koju je Veliki šef doneo, da ih podeli u dve grupe tokom specijalnog zadatka prošle nedelje. Iako su oni povlašćeni, jer su se pokazali bolje u svim igrama, stanari luksuznog dela imali su samo pozitivne vibracije da prenesu.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić ustao je i osvrnuo se na ekipu koja živi na ostrvu odbačenih, pa se sažalio na njih, a onda je očitao lekciju svojim cimerima.

Činjenica je da druga ekipa živi u teškim okolnostima, ali njih je muka naterala. Nije im lako, pogotovu što ima par likova koji su jako iritantni. Ko zna kako bi se mi snašli tamo. Mislim da je korektno što su oni bili na žurki. Meni je zadatak prošle nedelje bio prelep, priznajte da smo svi uživali. Zoica kao poglavica, uvek je bila spremna za šalu. Ovo jeste pojedinačna borba, ali postoje neke ljudske norme, koje moramo ispoštovati. Verujte mi , kad bi svako od budžeta dao 1000 dinara, svi bi imali da jedemo - ispričao je Miki.
Zahvalna sam indijancima koji su me izabrali za najboljeg kauboja, pa je Veliki šef odlučio da me ostavi ovde sa vama. U principu nemam ni sa kim problem - izjavila je Snežana Ilić.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja Stanković ustala je i prokomentarisala je dešavanja u ,,Zadruzi", pa se dotakla i sukoba sa Jovanom Tomić Matorom, te je poručila poseban poklon za rođendan njene partnerke koji se približio, iako su trenutno u svađi.

Slažem se sa Mikijem sve šta je rekao. Drago mi je da su oni otišli na žurku, mislim da se niko nije ni posvađao posle žurke, imam problem sa druge strane, ali neću da komentarišem to, jer oni nisu tu. Ove dve nedelju su mi teško pale, jer nisam spavala sa Jovanom u krevetu, to sve utiče na neko moje stanje. Pošto je Jovani uskoro rođendan, molim moju mamu da pošalje tortu u obliku njenog omiljenog kremića - ispričala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAKUVALO SE: Bane isprozivao Staniju, pa joj sasuo u lice zbog čega ga je RAZOČARALA! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'