AKTUELNO

Ne prestaju da se peckaju.

Nakon što je Suzana Prović javno, pred milionskim auditorijumom, ustala i objavila važnu odluku o svom emotivnom partneru, Mikiju Đuričiću, prišla mu je, kada je shvatila da je posmatra sa doka, pa je pčelar iz Kupinova počeo da je provocira.

PROČITAJTE JOŠ: OD SADA RADIM ŠTA GOD POŽELIM: Sanja uputila BRUTALNU PORUKU Jovani, a onda joj je okrenula leđa BESNA KAO RIS! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Dok je iznosila svoj stav o Mikiju, on ju je posmatrao sve vreme sa doka, smeškajući se, a kada mu je prišla, počeo je da je proziva da če se pomiriti sa Rebekom Popović, koju su nazivali Spomenka.

Nakon što se Rebeka posvađala sa Petrućijem, ja sam odlučio da se pomirim sa Spomenokom. Džaba te reči - provocirao ju je Miki.
Nema veze, ja sam pričala o osobi do koje mi je najviše stalo, ja nju nisam imenovala, tako da možeš slobodno da ideš kod Spomenke. Ja sam u stvari ovde najveći šlagort majstor. Izvini moram da stavim vođi čaj - odgovorila mu je Suzana, odlazeći ka kući, a potom se vratila.

Foto: TvPink Printscreen

Elem... - izjavila je Perovićka, a potom zaćutala.

Kada joj ju je on upitao šta je htela da kaže, nije mu odgovorila ništa, samo je mahala priveskom u obliku srca koji joj stoji oko bubice, pa ga nosi uvek sa sobom, a onda je otišla u kuću.

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'