AKTUELNO

Najviše ga je zabolela rasprava sa Rumljankom.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima koji se nalaze na ostrvu odbačenih da održe porodični sastanak, na temu međuljudskih odnosa. Kako su zbog toga i poslati na ostrvo, jer su imali mnogo nesuglasica, dok su bili pleme kauboja, Lepi Mića kao vođa, okupio je svoje zadruge, a onda su jedno po jedno ustajali i iznosili svoje mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde je trenutno ima ljudi u kući o kojima nemam lepo mišljenje, ali to ne znači da ja njih mrzim. Lepi Mića je uradio pravu stvar, meni nije problem ni za koga da kuvam, kad već znam i uzmem, što da ne. Imam isto mišljenje i o Staniji, i o Marijani i Dragani. Ja sam sa Draganom imala ozbiljne sukobe, ja ne kažem da ću sada, kad se vratimo biti tako. Meni se ne sviđa što su oni tamo i dalje u nekom tripu da zadatak i dalje traje. Čak se i Brendon adaptirao - ispričala je Jovana Tomić Matora.
Slažem se sa Matorom, to moram da dodam, vezano za njih i zadatak - uzbacila se Ana Korać.

Bane Čolak ustao je i jasno poslao poruku Staniji Dobrojević o njihovom odnosu, pa je prokometnarisao šta ga je najviše pogodilo i razočaralo kod zgodne Rumljanke.

Foto: TvPink Printscreen

Jasmina, nadam se da gledaš! Mi nikada nećemo biti drugari, igrom slučaja smo se spojili. Juče sam se iznervirao kada je Stanija izabrala neke druge ljude, a za da sam ja dobar u igrama. Smatram da koliko god bili u lošim odnosima, uvek treba biti realan. Sve što radi, na kraju je ispalo da radi zbog rijalitija, zbog priča. Nikad me nije zanimalo kako će da prokomentarišu Taša i ostala ekipa. Razočarala me je kao čovek, jer je juče time dokazala to. Mislim da Pavle poseduje mnogo kvaliteta  - izjasnio se Bane Čolak.

PROČITAJTE JOŠ: MATORA SE POŽALILA STANIJI NA LJUBAVNE PROBLEME! Pročitala joj pismo od Sanje, a onda joj ispričala zbog čega se posvađala sa Stankovićevom! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'