AKTUELNO

Sve je počelo kada je on pozdravio bivšu.

Nakon žurke došlo je do velike svađe između nekadašnjih partnera Suzane Perović, Nadežde Biljić i Mikija Đuričića. Tokom noći Miki i Suzana su se ignorisali, a zatim je Suzana odlučila da priđe Mikiju kako bi rešili probleme i nastavili svoju vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju žestoke rasprave oni su se ljubili u kupatilu, a tom prilikom su rekli jedno drugome kako to ne znači da su se pomirili. Kada su otišli u Belu kuću, tamo je bila Mikijeva bivša devojka Nadežda Biljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su sa Biljićevom ušli u raspravu, a zatim su počeli da iznose nove detalje. Svađa je nastala nakon što je Miki pozdravio svoju bivšu devojku koja trenutno čuva njegovog psa Žutu, a pre toga je on pričao o mogućem pomirenju sa Suzanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ide! Džaba ljubav, kada nema poštovanja! Maja (bivša devojka) je bila dobar čovek! I Suzana je dobra... Dobar je i konj, ali ljudi kupe traktor. Ti si Nadežda Suzanu nazivala kako si je nazivala i onda vas dve sedite i pričate. Malo je debilno! Nadežda, ti i ja dok smo bili ovde u vezi, tebi nije falila dlaka sa glave! Šta se desilo posle, desilo se... Suzana, koliko ste se puta videle Nadežda i ti u životu? - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dva! - rekla je Suzana.
Znam je duže Miki, nego tebe! Suzana je pričala sa mojom majkom! Znači, ti si sa mnom bio zbog rijalitija? Ja sam te napravila šmekerom i digla ti cenu! Jedino ti ja budala dala! J*bao me dan kada sam ti pi*ke dala, bolje da me je j*bao Marko DNK! - vikala je Nadežda na Mikija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe Suzana volim, a Nadeždu nisam voleo! Družite se! Bolje da sam ga odsekao! - govorio je Miki.

Miki se zatim ponovo posvađao sa Suzanom, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Suzana Perović

'