AKTUELNO

Trzavice ne prestaju!

Dok su odbačeni uživali u kazinu, na nezaboravnoj žurki koju je Veliki šef pripremio uz živu muziku, a nešto kasnije i uz di-džeja. Odbačeni su se veselili i uživeli uz hitove koji su se nizali jedan za drugim.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Rebeka Popović i Nenad Aleksić Ša imali su važnija posla na ostrvu, te su poveli razgovor o dešavanjima na velelepnom imanju. Popularni reper poznat je po mnogim rasprava, po ulasku ušao je u ljubavnu aferu sa bivšom modelsicom, Draganom Mitar, ali nakon ulaska njegove supruge Ivane Aleksić, koja ga je opomenula, se smirio. Nakon toga, svađa sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković ostavila je još jači utisak na njega.

Jednom smo se Stanija, Lepi Mića, Pavle i ja prepucavali. I meni nešto Pavle dobaci i Mića tu skoči na mene... - ispričala je Rebeka, ali ju je prekinuo Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Umeš to, ti si meni... Ja više uživam u vašim svađama, sedim i gledam, kao da gledam program, nekad se nasmejem nekoj raspravi. Ja ništa ne pričam zbog rijalitija, kao što nijedna moja svađa nije vezano za to - odgovorio je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SPREMAN NA SVE ZBOG LJUBAVI: David želeo da PREPLIVA JEZERO, a ovako je Ana reagovala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video - prilogu u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Nenad Aleksić Ša

#Rebeka Popović

#Zadruga 2

'