AKTUELNO

Ovo ga je pogodilo.

Pred početak večerašnje žurke došlo je do svađe između Ane Korać i Davida Dragojevića, koji su vikali jedno na drugo tom prilikom, a posle rasprave Dragojević je šutirao stvari po imanju i plakao.

Foto: TV Pink Printscreen

David je bio nervozan što ukućani koji žive u Beloj kući, a među kojima je i on, neće biti prisutni na večerašnjoj žurki. Oni ovu noći provode na rajskom ostrvu, dok odbačeni sa ostrva uživaju u provodu. Među njima je i njegova devojka Ana Korać, kojoj je rekao da joj razne priče o njemu govore odbačeni ukućani.

Kaže on: "Ja sam najgori", ja mu kažem: "Ne možeš da si najgori, to ako ti je Aleksandra rekla... Ne znam odakle ti to?". On je sada ljut na sve, neće da se druži. Ja kao da vidim, znaš koga... - poveravala se Ana cimerkama, a onda je ušla u svađu sa Davidom:

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ti je rekao to? To ti niko nije rekao, ti da si ovde na ostrvu, ti bi uvenuo! Ne možeš tako da se ponašaš! Kao neko malo dete! Ja? Ti si prvi koji mene upoređuješ! Jesam ti rekla nešto za taj zadatak? Isto si se tako naljutio kada sam ti rekla ono na krevetu. Ponašaš se kao da imaš devet godina! - govorila je Ana Davidu.
Najgori sam ja ovde! Ja lažem, mažem i sujetan sam! To sam ja! Ja se takmičim protiv tebe! Malo gledaj šta mi pričaš i sa kim me upoređuješ. Neka ti ispiraju mozak ti tvoji prijatelji! Šta na krevetu? Šta više? Šta radim više ja? Kako može da kaže da se borim protiv nje? - vikao je David na Anu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Davida je tešio njegov najbolji rijaliti prijatelj Lazar Jeremić, a kada su videli da se osamio i da plače nakon ove svađe sa Anom, pored Lazara, Dragojevića su tešili i Savo Perović i Sanja Stanković. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'