AKTUELNO

Na ročištima se viđala sa Aninim drugaricama.

Ana Korać dobila je pitanje od voditelja Milana Miloševića da prokomentariše odnos Biljane Dragojević, inače majke njenog sadašnjeg dečka, Davida Dragojević prema njoj.

Naime, Biljana je jasno pokazala animozitet prema Ani, te je izjavila da ne podržava vezu svog sina sa Koraćevom. Iako je David Biljani poslao žestoku poruku, Ana je prokomentarisala da njena porodica podržava vezu sa Dragojevićem, a o Davidovoj majci nije imala lepo mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Nije me uopšte to razljutilo, ja sam rekla da njegovu majku nikad neću vređati, ona ima pravo da me pljuje, to je njen obraz, moja mama je kulturna žena, ne raspravlja se. Ako njegova majka nije srećna što je on srećan, onda kakva je to majka? A za Staniju, ako joj se sviđa, neka je pozove kad izađu, neka žive zajedno, David je izabrao mene. David će biti moj muž i živeće sa mnom! David je moja najveća ljubav i drago mi je da je moja porodica prihvatila - izjavila je Ana.

Potom je Stanija Dobrojević ustala i prokomentarisala Davida, pa su zatim ušli u žučnu raspravu, gde je i Koraćeva skočila kako bi odrabila svog dečka.

Sad slušam i gledam njega, ne znam da li njemu ovo odgovara u rijalitiju. Ne izmišljam gluposti, tebe ne mogu da provalim, ili on ima takve izbore i to je to. Prvo Aleksadnra sa čitavom pričom i sa kime ima dete, a sada Ana i njen ,,modeling". Ja tebe ne vređam, ja samo kažem da su to tvoji izbori - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pozdrav za advokata, Stanija! Kako Vladimir Crnogorac može da bude sa Stanijom koja se bavi ,,modelingom"! Ti si fejk! Sve što si uradila je fejk! Samo glumiš - vikala je Ana.
Znaš te priče da se bavim modelingom, od one kojoj si odana, što je prosipala od ,,Farme 4" neke priče. Nekad je bila kao ti, a sad je madam! Dobijala sam je na sudu sve vreme! Ti se stvarno baviš tim, a tvoja madam je prosipala priče o meni - uzvratila je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon nekoliko sati provedenih iza rešetaka, Suzana se sklupčala na ostrvu i tugovala! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'