AKTUELNO

Uvek joj daje malo novca.

Veliki šef se ovog popodneva obratio pismom odbačenima na Rajskom ostrvu, ali je poslao i sanduk sa novcem koje Lepi Mića treba da podeli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odbačeni, Veliki šef vam šalje novac koji ćete podeliti. Prošle nedelje vam je smanjen budžet. Sedam zadrugara treba da dobije hiljadu dinara, šest po dve i tri hiljade. Po Mićinom nahođenju neka se podeli novac - glasilo je pismo koje je pročitao Mića.

Lepi Mića je došao na ideju da ostavi novac u sobi, a da svako od njih ide pojedinačno i uzima onoliko koliko hoće. Tu su zadrugari negodovali, pa su ga zamolili da podeli kako misli da treba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podela novca je tekla mirno. Iako je nekoliko puta tražio da se sav novac vrati, niko se nije bunio jer su došli na ideju da sve pare spoje i odu u zajedničku kupovinu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U jednom trenutku Marijana Zonjić je bila nezadovoljna malim honorarom, pa joj je Mića dao veliki što je razočaralo jer je morala da mu se obraća neprijatnim tonom da bi ga dobila. Ipak ona se setila da joj je on dao novac za razgovor, pa mu je vratila novac i tražila manju svotu.

Uvek mi daješ mali budžet. Uvek kad si vođa, lako ti je da mi daješ male. Evo ti veliki, sad mi daj mali jer sam se setila da si mi dao za poziv... - govorila je Marijana, a Mića je bio zgranut govoreći da treba da je bude sramota.

Foto: Zadruga - RTV Pink

P*čka ti materina bezobrazna. Sram te bilo za te reči. Ne obraćaj mi se. Tu sam za tebe bio i tako da mi vratiš, nemoj da mi dobar dan pričaš uopšte. Glumiš mi tu ludilo, svi pišaju po tebi - vikao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marijana Zonjić

'