AKTUELNO

Sve otkrila!

Luna Đogani u rijaliti programu "Zadruga 2" koji obara sve rekorde gledanosti, započela je ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem. Blogerka redovno ističe da uživa u ovoj romansi, a večeras je svojim cimerima ispričala nove detalje.

Foto: TvPink

Zadrugarima koji borave sa njom na rajskom ostrvu, Luna je do detalja ispričala kako izgledaju Markove i njene vrele akcije u tuš kabini. U nastavku svog izlaganja Đoganijeva je spomenula i svog bivšeg dečka Slobu Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sa desne strane česma i ja sednem, na ivici mi stoji zadnjica i on mene uhvati, noge mi uhvati... Tako se namestimo da ne moramo da se pomeramo. Sve je kako treba. Sada će ovaj klip da kruži svuda kako ja pričam da sedim na stolici - govorila je Luna i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Tuš kabina je razvaljena zbog nas! U tim trenucima ne možeš, nemaš gde da padneš. Iskreno, Marko je mnogo više moj tip nego Sloba. Ja ne volim... Sloba je bio previše ogroman za mene. Ja volim muškarce koji su crni i imaju bradu, Marko je jedini moj tip muškarca - pričala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'